Tennislessen

Maak Kennis met Tennis

Deze winter voor het eerst komen tennissen? Maak nu kennis met tennis. Tennissen kan al vanaf 6 jaar oud. Voor de jongste jeugd zal de tennisles plaatsvinden op vrijdag van 16:00-17:00u. Ze trainen deze winter dan 10 weken tussen begin oktober en eind december. Daarna is er de mogelijkheid om bij de vervolglessen aan te sluiten. Tijdens basisschoolvakanties is er geen tennisles.

Zelf als ouder ook eens een balletje slaan. Op dit moment hebben we op donderdag en vrijdag voor volwassenen van verschillende niveau's. Op donderdagavond is er van 21:00-22:00u een groep voor beginners. Ook eens proberen? Mail dan naar:

janhofland@approachtennis.nl

Inschrijven kan via:

Inschrijven via Approach Tennis (klik hier)
Selecteer 10 weken groep van 8-10 junioren (kinderen) €120,-

of 20 weken groep van 8 senioren (volwassen) €255,-


Tijdens de lessen kan gebruik gemaakt worden van een leenracket. Voor lessen in de tennishal hoef je geen lidmaatschap te betalen.

Tennisles

Voor tennisles in groeps- of privéverband kunt u het gehele jaar bij Tenniscentrum Emmeloord terecht.

Of u nu een beginnende of een gevorderde tennisser bent, jong of oud, recreatie- of wedstrijdtennisser: bij Tenniscentrum Emmeloord bent u aan het juiste adres.

De gediplomeerde trainers van Tenniscentrum Emmeloord hebben niet alleen als doel van u een betere tennisser te maken. Ook willen zij dat u plezier aan deze mooie sport beleeft. Tijdens de training maar zeker ook tijdens de wedstrijden en toernooien die u wellicht speelt.

Neem contact op voor meer informatie, of schrijf je direct in.

janhofland@approachtennis.nl

Lidmaatschap

Gedurende het winterseizoen (Oktober - Maart) hoeft u geen lid te zijn bij Tenniscentrum Emmeloord.

Bij trainingen gedurende het zomerseizoen dienen alle lessers lid te zijn van ATC Emelwerth. Neem bij vragen contact op met de vereniging of bezoek:

www.emelwerth.nl/

Restitutieverzekering

Wij bieden alle cursisten de mogelijk om in geval van blessures, voorafgaand aan het seizoen een verzekering af te sluiten. Alleen middels deze verzekering is het mogelijk bij langdurige afwezigheid een deel van het lesgeld vergoed te krijgen.

Vraag bij uw trainer naar de voorwaarden.