Rackets & Bespanservice

Nu snaren en grips in de aanbieding!

Wilson Synthetic Gut

De Wilson Synthetic Gut Power is een monofilament snaar voor spelers die op zoek zijn naar een ultieme mix van maximale speelbaarheid en power. De snaar is geschikt voor elke speelstijl en is vriendelijk voor de arm en kan je helpen om het volgende niveau te bereiken.


Voor slechts €25,-

Grip

Geraffelde grip en kale plekken, dan ben je toe aan een nieuwe!

Normaal €10,- nu bij een nieuwe bespanning voor maar* €5,-

Pakketje van 3 overgrips voor maar €6,95!


*Inclusief montage

Wilson Sensation

De Wilson Sensation Control is een multifilament snaar voor spelers die op zoek zijn naar een goede mix van controle en speelgevoel. De snaar geeft een groot gevoel van controle en doordat de coatings de core van de snaar goed beschermen neemt de duurzaamheid toe.


Voor slechts €30,-

Lever je racket in aan de bar, of Bestel Nu:

Uw Bespanning

Waarom:

Hoewel u uw bespanning wellicht niet stuk slaat, verliest uw bespanning na verloop van tijd zijn spanning en veerkracht. Het speelcomfort neemt dan af. Laat uw racket eens opnieuw bespannen met een nieuwe snaar en voel direct het verschil. Een nieuwe grip erbij en uw racket voelt weer als nieuw.

Hoe vaak:

Voor een recreatieve speler die gemiddeld 1 x per week tennist, adviseren wij om uw bespanning 1 x per jaar te vernieuwen. Voor wedstrijdspelers die meerdere malen per week spelen, adviseren wij om uw bespanning 2 x per jaar te vernieuwen. Bespanning kapot geslagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Makkelijk geregeld:

Tenniscentrum Emmeloord bespant uw racket met een nieuwe snaar en plaatst een nieuwe grip voor slechts € 35,-. U kunt uw racket inleveren bij uw tennistrainer of aan de bar. Wij zorgen ervoor dat u uw volgende training speelt met een nieuwe bespanning.

Wilson - Monfils 100

Nieuw in ons Assortiment

Wilson - Monfils 100
Perfect voor de beginner


Gewicht: 284g
Snaren: 16 x 19
Blad: Midplus 645 cm2

Beschikbaar in alle gripmaten

Introductieprijs!

Nu voor maar €89,95

Tecnifibre T-Flash 285

OPRUIMING!

Tecnifibre T-Flash 285

Gewicht: 300g
Snaren: 16 x 19
Blad: Midplus 645 cm2


Goede mix tussen power en controle

Beschikbaar: LAATSTE!!


Aanbieding!!

Van €119,- voor    €99,-