Rackets & Bespanservice


Wilson Synthetic Gut

De Wilson Synthetic Gut Power is een monofilament snaar voor spelers die op zoek zijn naar een ultieme mix van maximale speelbaarheid en power. De snaar is geschikt voor elke speelstijl en is vriendelijk voor de arm en kan je helpen om het volgende niveau te bereiken.


Voor slechts €30,-

Grip

u kunt bij ons terecht voor onder en over grepen

wij zetten deze er graag voor u op.

Wilson Sensation

De Wilson Sensation Control is een multifilament snaar voor spelers die op zoek zijn naar een goede mix van controle en speelgevoel. De snaar geeft een groot gevoel van controle en doordat de coatings de core van de snaar goed beschermen neemt de duurzaamheid toe.


Voor slechts €30,-

Ook voor een nieuw racket en bijpassend advies kunt u bij ons terecht.


Uw Bespanning

Waarom:

Hoewel u uw bespanning wellicht niet stuk slaat, verliest uw bespanning na verloop van tijd zijn spanning en veerkracht. Het speelcomfort neemt dan af. Laat uw racket eens opnieuw bespannen met een nieuwe snaar en voel direct het verschil. Een nieuwe grip erbij en uw racket voelt weer als nieuw.

Hoe vaak:

Voor een recreatieve speler die gemiddeld 1 x per week tennist, adviseren wij om uw bespanning 1 x per jaar te vernieuwen. Voor wedstrijdspelers die meerdere malen per week spelen, adviseren wij om uw bespanning 2 x per jaar te vernieuwen. Bespanning kapot geslagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Makkelijk geregeld:

U kunt uw racket inleveren bij uw tennistrainer of aan de bar. Wij zorgen ervoor dat u uw volgende training speelt met een nieuwe bespanning.