Lidmaatschap

Parkpas 2020

In de zomer kunt u met de parkpas de hele zomer gebruik maken van de buitenbanen van Tenniscentrum Emmeloord.

Tarieven

Tenniscentrum Emmeloord hanteert slechts één lidmaatschap, met één scherp tarief. Of u in het weekend of op doordeweekse dagen tennist, dat maakt niks uit. U kunt met de parkpas zo vaak tennissen als u wilt.

Afhangen

Hang uw pasje op het bord bij het Tenniscentrum, dan weten andere leden ook hoe lang u al tennist. Mocht u vragen hebben over afhangen, vraag dan het barpersoneel of de aanwezige trainers.

Zonder pasje is het niet mogelijk op de baan van Tenniscentrum Emmeloord te komen tennissen.

Opzegging

Opzegging van de parkpas dient vóór het nieuwe seizoen, tot 31 december, te geschieden. De opzegging dient schriftelijk verstuurd te worden (per e-mail of brief) en gericht te worden aan Tenniscentrum Emmeloord, Pilotenweg 8, 8303EJ, Emmeloord
(Ilse Tjepkema, ilsetjepkema@approachtennis.nl)

Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ilse Tjepkema, 06-18689430

€82,50

Voor het hele seizoen 2020.

Download nu het inschrijfformulier.

Lessen, Competitie & Toernooien

Gedurende het winterseizoen (Oktober - Maart) hoeft u geen lid te zijn bij Tenniscentrum Emmeloord. Banen kunnen lost gehuurd worden. Kijk hier voor meer informatie over baanhuur.

Tijdens trainingen gedurende het zomerseizoen dienen alle lessers lid te zijn van ATC Emelwerth. Neem bij vragen contact op met de vereniging of bezoek:

www.emelwerth.nl/

Om wedstrijden te kunnen spelen in competitieverband en/of om aan door de KNLTB georganiseerde toernooien mee te kunnen doen, moet je eerst lid zijn van een tennisvereniging.

De parkpas biedt geen lidmaatschap bij de KNLTB, neem ook daarvoor contact op met ATC Emelwerth.