Lunch & Buffetten

Kom genieten van een van onze heerlijke buffetten. Traditioneel, Grieks, Italiaans, Mexicaans of Tapas? Van een speciaal samengestelde lunch of buffet kan je bij Tenniscentrum Emmeloord al genieten vanaf €7,50 per persoon.

Feesten & Partijen

Zelf geen ruimte voor grote groepen, of geen zin in het gedoe van een groot feest. Tenniscentrum Emmeloord maakt elk feest en evenement bijzonder. Wij beschikken over alle faciliteiten die u nodig heeft. Door uitgebreid uw wensen te bespreken, krijgt u een feest of evenement op maat.

Prijzen vanaf €10,- per persoon op basis van beschikbaarheid.

Receptie

Ook voor een receptie bent u bij ons aan het juiste adres. Drankjes, nootjes, luxe hapjes en warme hapjes. Dat al vanaf €12,50 per persoon!

Sportief

Dit arrangement kan bestaan uit: 

  • Ontvangst met Koffie & Thee
  • Baanhuur
  • Luxe lunchbuffet

Prijzen vanaf €15.- per persoon op basis van beschikbaarheid.

Denk ook eens aan tennisworkshops met een gezellige borrel. Er is materiaal beschikbaar voor grote groepen.

Informatie & Offerte

Wij maken elk feest op maat. De verschillende onderdelen van de arrangementen kunnen worden gecombineerd. Tenniscentrum Emmeloord biedt ruime mogelijkheden voor al uw behoeftes. Zelf een idee of voorstel voor een arrangement, zou je een offerte willen ontvangen of wil je meer informatie over de arrangementen? Maak dan snel een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ilsetjepkema@approachtennis.nl

Of Bel:

06-18689430
0527 620 936

Voorwaarden
Prijzen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de samenstelling van het arrangement. Voor exacte prijzen, neem dan contact met ons op.